dilluns, 13 de maig del 2013

7.Animació:flipbook

Descripció: 
Aquesta activitat consisteix en fer un flipbook de 30 fulls per parelles del tema que vulguem, el flipbook es un llibre que conté una serie d'imatges que varien gradualment d'una pagina a una altra,de manera que en passar les pagines ràpidament sembla que els dibuixos s'estiguessin movent.

Procés:
El que hem tingut que fer en aquesta activitat a sigut pensar el tema del que el voliem fer "El Regal Sorpresa" i un cop pensat el tema el que vam fer va ser un esbós en un par de fulls blanc de totes les escenes que sortirien els objectes que sortirien i com serien els personatges.





Un cop ja teniem tot l'esbós fet i tots els personatges fets vam agafar un bloc de notes ja que pensàvem que seria millor que retallar 30 fulls blancs de la mateixa mida i segur que no tots quedarien igual i vam començar a dibuixar la nostra historia al bloc de notes.

Quan un cop ja teniem tot el flipbook acabat en el bloc de notes el que vam tenir que fer va ser gravar un vídeo on es veies la nostra historia en moviment.




Valoració: 
La activitat m'agradat bastant pero es molt entretinguda i una mica dificil notu que el flipbook no ha quedat molt be perque em tingut molt poc temps, crec que  si aguesim tingutvuna mica mes de temps en hauria quedat molt millor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada