dilluns, 15 d’abril del 2013

6.Logotips

Descripció: L'activitat consistia en crear uns logotips amb el nostre nom o les nostres inicials.Per realitzar-ho,vam buscar idees a pagines webs diferents per que ens podes ajudar o be fent el teu logo inventat per tu.

Procés: El primer que vaig fer va ser inventar-me uns quants logotips fets a mà.


Quant un cop ja teniem dibuixats els diferents logotips agafàvem una lamina i dibuixàvem els quatre logotips que mes ens agradesin.
Una vegada feta la lamina 1 vam haver de fer la lamina 2,en la que consistia fer el mateix que la d'abans però  teniem que fer aquests logotips en blanc i negre.Per poder practicar la tècnica del blanc i negre.


Després de un cop tindre fetes la lamina 1 i la lamina 2 fem lamina 3 que consisteix en agafar el logotip escollit per treballar-lo i el dibuixem quatre vegades igual i pintem cada un de diferents colors.


En acabar la lamina 3 vam començar a fer la lamina 4 que tenia una mica mes de complicació que les anteriors,el que teniem que fer era fer una maqueta d'aquest logotip.La vam tindre que fer amb cartró ploma.El primer que vam fer va ser calcar el dibuix del logotip al cartró ploma per després poder-lo tallar.Per calcar-lo, vam dibuixar el logotip mes gran en un full blanc i seguidament,vam pintar amb llapis pel darrera perquè quan posesim el full a sobre del cartró ploma es quedes la silueta del logotip marcada. Un cop que ja teniem la silueta marcada vam tallar-la amb el cúter i un cop tallada la teniem que pintar amb una de las combinacions que havíem fet en la lamina 3 i per acabar vam enganxar la maqueta a una lamina.


Valoració: 
 La activitat a estat be en general, però a la hora de pensar quin logotip podria fer no se'm ocorria ningun i em va costar trobar-ne uns quants. He trobat una mica de dificultat a la hora de tallar amb el cúter perquè el meu logotip tenia bastantes curbes i a la hora de tallar em costava i no em quedava exacte,en tot lo de mes ho e trobat bastant fàcil.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada